Energetika.cz .:. Vše, co chcete vědět o energii, ale bojíte se zeptat...

Mapa portálu RSS Databáze firem Hestia Reklama Provozovatel

Energoblog



Energetické poradenství EKIS na novém portálu MPO-EFEKT

3.10.2008

Ministerstvo průmyslu a obchodu zveřejnilo na adrese www.mpo-efekt.cz první část portálu, věnovanou bezplatnému energetickému poradenství EKIS. Návštěvníci na stránkách najdou internetovou poradnu i-EKIS, která doposud fungovala na adrese www.i-ekis.cz, dále kontakty na celkem 40 Energetických konzultačních a informačních středisek (EKIS), která mohou využít pro bezplatnou konzultaci v otázkách úspor energie a využití obnovitelných energetických zdrojů. Zveřejněny byly rovněž publikace a informační listy zaměřené na problematuku efektivního využití energie, které byly v minulých letech podpořeny ze Státního programu na podporu úspor energie a využití OZE (Program EFEKT).

Nový portál MPO-EFEKT, pojmenovaný podle státního dotačního programu, se bude dále věnovat programům finanční podpory, legislativě a expertní podpoře v oblasti efektivního využití energií. Zbývající části portálu budou zveřejněny do konce roku 2008.

Energetické poradenství EKIS slouží jako bezplatná konzultační služba pro veřejnost. Určena je občanům, veřejné správě, podnikům a podnikatelům. Odborné konzultace vykonávají kvalifikovaní energetičtí poradci s finanční podporou Ministerstva průmyslu a obchodu z Programu EFEKT. Střediska EKIS jsou zastoupena ve všech krajích České republiky.

Přidat názor

Diskuse


 

Zaslat odkaz na tuto sekci přátelům...

Zpět Zpět na přední stranu

Doporučujeme
Komerční sdělení
Náš e-shop

Energetický management pro energetické manažery ve školství a sociálních službách

obrázek - Energetický management pro energetické manažery ve školství a sociálních službách Publikace je určena správcům budov a energetických hospodářství v sociálních službách, školách a dalších budovách v majetku obcí. Stručným a jednoduchým způsobem poskytuje návod, jak sledovat a vyhodnocovat spotřeby energií a návody, jak zamezit zbytečným spotřebám a tedy i zbytečným výdajům na energie, kde a jak hledat provozní úspory.

Zobrazit všechny publikace

Nejčtenější
Komerční sdělení

Energetika.cz 2024 © Všechna práva vyhrazena Provozovatelem toho serveru je Ekowatt.

Původní Webdesign & engine navrhl TrPe - Lucifer.czPřestavba a správa LMsoft