Energetika.cz .:. Vše, co chcete vědět o energii, ale bojíte se zeptat...

Mapa portálu RSS Databáze firem Hestia Reklama Provozovatel

Energoblog



Praha vyhlásila program dotací na změnu vytápění a využití obnovitelných zdrojů

22.7.2008

Rada hl. m. Prahy vyhlásila Program dotací na přeměnu topných systémů a využití obnovitelných zdrojů energie na území hl.m.Prahy v roce 2008. Dotace je určena pro fyzické nebo právnické osoby s trvalým pobytem nebo sídlem na území České republiky, které na území hl. m. Prahy v době od 1. 11. 2007 do 31. 10. 2008 změnily topný systém ve prospěch ušlechtilých paliv, případně instalovala systém využívající obnovitelné zdroje energie v bytě či rodinném nebo bytovém domě, které neslouží k podnikání.

Dotace jsou poskytovány na tepelná čerpadla, kotle na biomasu, solární kolektory a fotovoltaické panely, mikrokogenerační jenotky a také na změnu vytápění méně ušlechtilým palivem na vytápění plynem, elektřinou nebo dálkově dodávaným teplem. Lhůta pro podání žádosti je nejpozději do 21 dnů od uvedení nového topného zdroje do provozu. Výjimku tvoří investoři, kteří přeměnili topný zdroj od 1.11.2007 do 10.6.2008. Pro tyto investory je lhůta podání žádosti do 30. 6. 2008.

Podrobnější informace a formuláře žádosti najdete na stránkách Magistrátu hl. m. Prahy.

Přidat názor

Diskuse


 

Zaslat odkaz na tuto sekci přátelům...

Zpět Zpět na přední stranu

Doporučujeme
Komerční sdělení
Náš e-shop

Energetický management pro energetické manažery ve školství a sociálních službách

obrázek - Energetický management pro energetické manažery ve školství a sociálních službách Publikace je určena správcům budov a energetických hospodářství v sociálních službách, školách a dalších budovách v majetku obcí. Stručným a jednoduchým způsobem poskytuje návod, jak sledovat a vyhodnocovat spotřeby energií a návody, jak zamezit zbytečným spotřebám a tedy i zbytečným výdajům na energie, kde a jak hledat provozní úspory.

Zobrazit všechny publikace

Nejčtenější
Komerční sdělení

Energetika.cz 2024 © Všechna práva vyhrazena Provozovatelem toho serveru je Ekowatt.

Původní Webdesign & engine navrhl TrPe - Lucifer.czPřestavba a správa LMsoft